Promoveaza cultura !

Jitaru G. BlogNu te-ai saturat sa auzi mereu manele de la vecinul de deasupra?Nu te-ai saturat sa strangi chistoacele de tigari din fata usii aruncate de taranul care vine in fiecare seara la prietena sa de la apartamenul 11?Nu te-ai saturat de atata ipoctizie,incompetenta si nesimtire din partea celor pe care chiar tu ai pus votul? Nu te-ai saturat sa te indopi cu atata politica de rahat? Nu vrei o schimbare?

Daca ei nu fac nimic macar noi sa facem ! Comunitatea bloggerilor a crescut in ultimul an in romania foarte mult si asta este un avantaj.Internetul este la indemana oricui in ziua de azi si majoritatea oamenilor preiau informatii de pe internet.

Hai sa promovam cultura si sa incercam sa inlaturam scursurile pe care societatea in care traim le scoate in fiecare zi in fata noastra.Ai curajul sa faci comparatie intre Guta si Gheorghe Zamfir?Ai curaj sa iti exprimi liber parerea despre ce te seaca,ce te nemultumeste si despre schimbarea de care avem nevoie cu totii? Ti-am pregatot o pagina pe acest blog in care sa te exprimi ! In care sa definesti termenul de cultura si in care sa dai peste nas celor care merita.

Ai un blog/web-site si vrei sa te implici in promovare culturii?Vrei sa arati celorlalti din jurul tau ca tu esti altfel si ca se poate? Atunci ti-am pregatit un banner pe care il poti afisa oriunde doresti pe blogul sau pe site-ul tau ! Implica-te si tu ! Hai sa aratam ca se poate si ca in tara asta nu doar nataraii ies in evidenta !

Copie link-ul de mai jos si posteaza-l pe pagina ta personala !

200×200

Jitaru G. Blog

<a href=”https://jitarumugurel.wordpress.com/promoveaza-cultura/&#8221; title=”Promoveaza Cultura”><img src=”http://picasion.com/pic11/d625be535e762aec226f702cecd4aefc.gif&#8221; width=”200″ height=”200″ border=”0″ alt=”Promoveaza Cultura” /><br /><a href=”https://jitarumugurel.wordpress.com/promoveaza-cultura/”></a&gt;


Mai multe dimensiuni de bannere pe pagina “Promoveaza Cultura”.

Leave a comment