Vama Veche, plina in ciuda murdariei

jitarumugurel.wordpress.com

In ciuda noilor constructii, ramase neterminate, si a murdariei devenita clasica in aceasta parte de litoral, Vama Veche ramane una dintre cele mai atractive statiuni de la Marea Neagra din Romania, cel putin pentru anumite categorii de persoane.

Astfel, motociclisti, rockeri, nudisti sau surferi au invadat, si in acest weekend, plaja din cunoscuta statiune boema, majoritatea cazandu-se direct pe nisip, relateaza Adevarul.

Cu toate acestea, exista si destule locuri de cazare in gazda, costurile fiind cuprinse intre 60 si 90 de lei pe noapte.

Mancarea si bautura sunt destul de ieftine, astfel incat sa-si poate permite oricine sa manance mult si sa bea … indeajuns. Un mic dejun poate costa intre 18 – 22 de lei, cafea inclusa, iar o ciorba, la pranz, poate costa intre 7 – 14 lei. Fast-food-ul este mereu prezent, sandwich-urile costand 6 – 7 lei, iar o shaworma in jur de 8 lei.

De asemenea, cluburile de noapte sunt mereu pline, fiind si motivul pentru care foarte multi tineri aleg aceasta statiune. Printre cele mai cautate se numara Expirat.

Sursa:Ziare.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: