Blogeri de căcat !

jitarumugurel.wordpress.com

jitarumugurel.wordpress.comM-am hotărât să scriu această postare cu gândul la ultimul idiot care mi-a făcut faze pe blog. Nu-i voi da numele lui deoarece m-aşi înjosi prea mult şi în al doilea rând i-aş face reclamă “minunatului” sau blog.

 

Poate vi s-a întâmplat şi vouă sau poate aţi mai auzit de la prieteni, de acele persoane care încearcă să îşi facă reclamă blogului prin toate mijloacele posibile. Sunt nişte căcaţi cu ochi. Altceva înafară de Spam pe bloguri şi comentarii gen: “Hai mă în pu*a mea, şi tu ţi-ai tras blog? Vrei să mă faci sau pentru ce piz*a mătii ţi-ai făcut blog? WordPress-ul este al meu şi nu te bagi pe ste mine.” nu ştiu să facă. Sunt genul de persoane care se cred mari deontologi şi mari intelectuali ai wordpressul-ui şi încep să mănânce căcat din gura degeaba.

Nu ştiu câţi ani are minunatul ăsta care mi-a făcut faze dar cred că pot ghici! Are în jur de 20 de ani şi e genul de gibon cu burtoaca şi IQ 00000,1 sau în cel mai fericit caz este un ochelarist care stă toată ziua în fata pc-ului şi altceva nu are de făcut decât să se bage în seamă şi să îşi arate “inteligenţă” pe blogurile altora.

Nu vreau sa o mai lungesc.Vreau sa-i transmit acestui minunat,să stea în banca lui şi să-şi arate “inteligenţa” pe blogul său !

 

Marş !

PS: Scuzati limbajul dar altfel nu m-am putut exprima la adresa acestor oameni. 🙂

 
 

 

 

 

5 responses to this post.

 1. Posted by pixelata on 20/05/2009 at 10:26 AM

  da te inteleg perfect..si eu am patit azi la fel o faza de genul … dar totusi limbajul tau ….esti sigur ca asa ii arati ca esti mai bun ?

  Reply

 2. Posted by jitarumugurel on 20/05/2009 at 10:37 AM

  Pt pixelata :

  Stiu ca limbajul meu nu este remarcabil dar m-am saturat sa dau peste genul asta de oameni care te scot din minti.Nu am spus ca vreau sa le demonstrez ca sunt mai bun.Cine are ochi sa vada,vede si fara demonstratie.Vreau doar sa inceteze odata pt. totdeauna prosteala asta.

  Reply

 3. Lasa, Mugur. Idiotii tot idioti raman. Noi sa fim sanatosi! :))

  Reply

  • Posted by jitarumugurel on 20/05/2009 at 1:20 PM

   Nu vreau sa-ti dau dreptate pentru ca nu ai. Idiotii se pot schimba dar numai daca vor ! Am ajuns la concluzia ca se complac in prostia in care se scalda.

   Reply

 4. Sa sti ca mai e uni blogari care vine si lasa comenturi nu mai casa duca cititori la blogul lor. Da aia se intampla pe blogurile cu cititori deci tu poti sa stai linistit.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: