Finala Eurovision 2009/Câştigătorii

jitarumugurel.wordpress.com

Alexander Rybak

Dupa o seara incendiara petrecuta in fata televizoarelor in sfarsit am aflat castigatorul Eurovision 2009.Alexander Rybak din Norvegia, care a primit cel mai mare număr de puncte la televot- Norvegia a reusit sa adune 387 de puncte în total – un nou record! -, Urmat de Yohanna din Islanda, cu 218 de puncte si Azerbaidjan a AySel & Arash care a reusit sa adune 207 de puncte.

jitarumugurel.wordpress.com

 

 

 

În concluzie,România si-o ia iar in gură 🙂 Elena Gheorghe a reusit sa obtina un remarcabil loc 19 🙂 !

Aceste sunt punctele primite de România:

Spania (7)

 Macedonia (5)

 Turcia (5)

Serbia (2)

 Cipru (2)

Portugalia (2)

Azerbaidjan (3)

Irlanda (2)

În afara faptului ca Moldova ne-a dat 12 puncte,România putem spune că a fost pe dinafara concursului.După parerea multor cântareti,minunatul nostru compozitor Laurentiu Duţă ne-a trimis ce-a mai minunată piesa la Eurovision.Părerea mea e că show-ul a fost de-a dreptul jenant si asa zisa coregrafie a fetelor noastre a lăsat de dorit.

Timpul nu-i pierdut ! Mai incercăm la anu 🙂 Poate reusim atunci .Ştiti voi…speranţa moare ultima !

 

8 responses to this post.

 1. piesa elenei a fost compusa de Laurentiu Duta nu de Moga !

  Reply

 2. Who mentioned Moga, my friend?!

  Reply

 3. Posted by Felix-Gabriel Lefter on 17/05/2009 at 12:26 PM

  Italia boicoteaza acest kitsch geo-politic de ani buni… Asta ar trebui sa spuna ceva… Toti se straduie sa castige pe ochi frumosi, cum a fost cazul aseara (dragutul norvegian, votat de femei, putea sa ia premiul Nobel pentru cover, daca ar fi existat, ca muzica nu spunea nimic). Degeaba ar veni Marea Britanie cu Led Zeppelin, sa zicem – ar iesi pe ultimul loc, ca a imbatranit si Plant…
  Pe scurt, m-am benoclat doar politic: ce ar face Voronin (cred ca n-a dormit bine), respectiv ce vecini mai avem in afara de Marea Neagra si – la distanta – Turcia. Cum ma asteptam, balcanicele bulgaroaice sau sarboaice nu ne-au votat, unguroaicele nici atat… Din Spania ne-am cam intors acasa, pare-se… Multumiri Macedonia. Si cam atat.

  Reply

 4. sfdgdsfg

  Reply

 5. Mey eu inteleg ca tie nuti place comentul meu da cu cei diferit de sa zicem comentul care se lasa de obicei ca la Eurovision se voteaza cu vecini si ca de aia nu castiga Romania si nu ca au trimis un cantec carei numai un refren tampit cantat de o tata de pe centura? Balkan girls like to party to party. I mean, unlike all the other girls in other vaguely defined geographical regions?

  Reply

 6. Posted by ovi on 23/05/2009 at 8:03 PM

  Este totusi o modalitate de a ne cunoaste tarile din Europa, si oricat de multe parti negative am vedea, putem sa ne bucuram cane duce mereu cu un pas in fata. nu e numai vorba de a castiga si a fi primul.uitati-va ce melodii frumoase sunt. si daca sunt oameni doar pesimisti si negativisti ce sa zic, luati-va o lama, poate se rezolva. sa ne bucuram de ceva ce este pentru toti europenii, sa vedem si partea buna.

  Reply

 7. Posted by **the parade on 24/05/2009 at 8:41 PM

  Cred că n-ar mai trebui să acordăm atâta atenție Eurovisionului. Pur și simplu nu merită concursul în sine. Când există atâta muzică bună în lumea asta, de ce aș sta 4 ore în fața televizorului să-i admir pe toți neîmpliniții care ajung acolo? Sincer… e o pierdere de timp. Mi-ar plăcea ca România să se retragă la fel cum au făcut-o și alte țări

  Reply

 8. Balkan girls like to fuck for money, like to fuck for money! Tralala lalala lala!

  Cear fi inainte sa ne retragem sa incercam sa trimitem si noi macar odata un cantec bun si un interpret care nu pare sa fie decupat de pe Centura?

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: